Sıla son paylaşımıyla kafa karıştırdı!

Şarkıcı Sıla ve sevgilisi Hazer Amani’nin, 13 Ocak Pazartesi günü nikah masasına oturacağı iddia edildi. Dün de hamile olduğu söylentileriyle gündeme gelen Sıla, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla merak uyandırdı.

Yılbaşı akşamı sahneye çıkmayan Sıla yeni yıla sevgilisi Hazer Amani ile girdi. Evde kutlama yapan çift çekildikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı.

Çiftin mutluluk pozlarında yüzük detayı dikkat çekti. Ünlü şarkıcının bu pozu, ‘Sıla yüzüğünü gösterdi’ yorumlarına neden oldu. Çift 13 Ocak’ta nikah masasına oturacak.

blank

SON PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Hamilelik iddiaları karşısında sessizliğini koruyan Sıla’nın Instagram sayfasında paylaştığı son mesaj ile merak uyandırdı. Sıla son paylaşımını, “Her şey yeni. Cebimde yeni şarkılar gıcır gıcır. Muhabbetler ileri, yeni. Planlar, programlar heyecanlı, yeni. İçime bakıyorum, iyi, hamdolsun çok iyi. O zaman sallan sallan dur” notuyla yapıp, sevgilisi Hazer Amani’yi etiketledi.

Sıla ve Hazer Amani’nin evlilik nedeni hamilelik mi?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.