Sıla, Hazer Amani ile olan tüm fotoğraflarını sildi

Ünlü şarkıcı Sıla ve Hazer Amani çifti 2020 yılında nikah masasına oturdu ancak kısa bir süre sonra boşanma kararı kaldı. 2021 yılında evlilikleri noktalayan ünlü çift sosyal medyada fotoğraflarını silmemişti. Sıla’dan ilk hamle geldi ve Hazer Amani ile tüm fotoğraflarını sildi. Hazer Amani, Sıla ile olan mutlu anlarına ait fotoğrafları henüz silmedi.

Ahmet Kural’dan şiddet gördüğü iddiası ile mahkemelik olan ve aynı dönem Hazer Amani’nin aracının arkasında sarmaş dolaş uyurken görüntülenen Sıla cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.

2020 yılında evlenip sürpriz bir kararla 2021 yılında boşanma kararı alan ünlü çift dostça ayrıldıklarını söyleniş basına daha fazla açıklama yapmamıştır. Ünlü çift boşanmasının ardından sosyal medya hesaplarından fotoğrafları silmemişti.

blank

Boşanmanın ardından ilk kimin fotoğrafları sileceği merak edilirken Sıla’dan hamle geldi. Ünlü şarkıcı, eski eşi Hazer Amani ile olan tüm fotoğraflarını kaldırdı.

MasterChef Türkiye yarışması ile adını duyuran ünlü şef Hazer Amani ise Sıla ile olan fotoğraflarını henüz silmedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.