Sıla hakkında çıkan çalıntı haberlerine açıklama yaptı

Sanatçımız Sıla Gençoğlu’nun 06.05.2016 tarihinde çıkacak olan Mürekkep albümünün çıkış şarkısı olan Afitap’ın beste haklarına sahip Florent Boshnjaku’nun, haklarını alamadığı ve bu yüzden Sıla Hanım’a dava açacağı yönündeki haberlere istinaden yaptığımız basın açıklamasıdır.

Mürekkep albümünden Afitap isimli şarkı için, Kosovalı Florent Boshnjaku’nun bağlı olduğu edisyon firması ile Nisan 2015 yılında imzalanan protokol gereği şarkının hakları alınmıştır. İlgili haberde şarkının kullanma izninin alındığı ancak bugüne kadar herhangi bir ödemenin yapılmadığı iddiası tamamen asılsız haberdir.

Ekte konuyla ilgili dökümanları ve besteci Florent Boshnaku’nun basın açıklamasını bulabilirsiniz. Detaylı bilgi almak isterseniz bestecinin Türkiye’deki yasal temsilcisi olan Median Müzik Edisyon’a ulaşabilirsiniz.

Basın mensuplarından ve dinleyicilerimizden bu tür asılsız haberlere itibar etmemesini rica ederiz.

Saygılarımızla,

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.