Sıla cephesinden ilk Ahmet Kural açıklaması geldi

Ahmet Kural-Sıla ayrılığına ünlü şarkıcının iş adamı Okan Can Yantır’la yemek yemesi gerekçe gösterilmişti.

Sıla’nın Ahmet Kural’ı sosyal medyadan takip etmeyi bırakması ve beraber oldukları fotoğrafları da silmesi ayrılığı gün yüzüne çıkardı.

YAPTIĞI BEĞENİYLE GÖNDERMEDE BULUNDU

İkili konuyla ilgili açıklama yapmazken, ünlü şarkıcının sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir beğeni adeta eski sevgilisi Ahmet Kural’a bir gönderme yaptığı şeklinde yorumlandı. Sıla, dün yazar Charles Bukowski’nin; “Üzülme! Kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki” sözünü beğendi.

blank

AYRILIK NEDENİ KISKANÇLIK MI?

Sıla’nın iş adamı Okan Can Yantır’la yemekte baş başa buluştuğu fotoğraf sosyal medyaya düştü. Ayrılığa, Kural’ın bu buluşmayı kıskanmasının neden olduğu ileri sürüldü.

BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ

Ünlü şarkıcının menajeri Serkan Güney şunları söyledi: “Öyle bir şey yok. Kendisi Sıla Hanım’ın arkadaşıdır. Aynı zamanda fikir alışverişinde bulunduğumuz değerli bir iş adamıdır.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.