Sıla Bodrum’da Emine Bulut için Ünzile’yi söyledi!

Sıla, önceki akşam yeniden Bodrum Antik Tiyatro sahnesindeydi. Sıla, konserde Kırıkkale’de eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut için Sezen Aksu’nun unutulmaz eseri ‘Ünzile’yi seslendirdi.

Bu yaz Bodrum Antik Tiyatro sahnesinde defalarca sahneye çıkan Sıla, sezonun son Bodrum konserinde ‘Elimizi taşın altına koyalım’ diye çağrı yaptı.

Geçtiğimiz hafta ölümüyle herkesi yasa boğan Emine Bulut’a ithafen Sezen Aksu’nun ‘Ünzile’ şarkısına, “Ölüm beter. Geride kalmak ölümden beter. Gidenlerin, yitirdiklerimizin ardından söylüyoruz. Geride kalan küçük çocuklar, geride bırakılan yaralı yürekler gibi söylüyoruz. Öldürülen kadınların kanayan kalpleri gibi atıyor kalbimiz. Geri döndüremeyiz. Ama sessiz kalmayabiliriz” diye başlayan Sıla, şarkının sonunda ise “Valla birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için. Elimizi taşın altına sokmazsak bu memlekette hiç bir şey halledemeyiz” diyerek tepkisini dile getirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.