Sıla, Belçika, Hollanda ve Almanya’yı kapsayan Avrupa turnesini tamamladı

Türk pop müziğinin güçlü ismi Sıla, Belçika, Hollanda ve Almanya’yı kapsayan üç günlük Avrupa turnesini büyük bir coşku ve başarıyla tamamladı.

Turne, 30 Mayıs’ta Belçika’nın Antwerpen kentinde, 1700 kişilik kapasitesiyle birçok dünya yıldızını ağırlamış olan prestijli Koningin Elisabeth Zaal’da başladı. Ardından 31 Mayıs’ta Hollanda’nın Amsterdam şehrinde, 1600 kişilik RAI Theater’da coşkulu kalabalıklarla buluşan sanatçı, turnesini 1 Haziran’da Almanya’nın Duisburg kentinde, 1500 kişilik Theater am Marientor sahnesinde verdiği konserle tamamladı.

blank

Tüm Salonlar Sold Out!
Sıla, Avrupa’da dünya starlarının sahne aldığı bu prestijli salonlarda, her biri kapasitesine ulaşan biletli konserlerle izleyicilerle buluştu. Yoğun ilgiyle karşılanan konserlerde salonlar adeta tıklım tıklımdı.

“Rüyalar Güzeli” Avrupa’yı Sardı
Sanatçının Rumen halk ezgisi Saraiman üzerine yazdığı yeni şarkısı “Rüyalar Güzeli”, turne başlamadan önce Avrupa’da dilden dile yayılmıştı. Şarkının seyircilerden tekrar tekrar istek alarak adeta bir fenomene dönüştü.

Avrupa’da gördüğü ilgiden büyük memnuniyet duyan Sıla, bu özel turneyle hem sevenlerinin kalbini fethetti hem de repertuvarıyla unutulmaz bir müzikal deneyim yaşattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.