Sıla alkolü fazla kaçırdı

‘Çekil kusacağım’ diye bağırdı ancak otomobilden inemedi.

Ünlü şarkıcı Sıla, önceki akşam arkadaşlarıyla Asmalımescit’teydi. 01.00’de mekandan ayrılmak isteyen şarkıcı, ayakta durmakta güçlük çekti.

“BENİM MAHKEMEM KİM?”

Otomobilin arka koltuğuna oturan Sıla, gazetecilerin Kosovalı Florent Boşnaku’nun ‘Afitap’ şarkısı nedeniyle kendisine dava açmasıyla ilgili sorusuya, “Benim mahkemem kim?” cevabını verdi.

“ÇEKİL KUSACAĞIM”

Şarkıcı, sokak çocuklarının otomobilin etrafını sararak “Ayağının altını öpeyim Sıla Abla, ne olur bize para ver” demesi üzerine kahkaha attı. Araçtan tekme atarak inmeye çalışan Sıla’yı şoförü “Efendim ne olur gazeteciler burada” diyerek içeri soktu. “Çekil kusacağım” diye bağıran şarkıcı, otomobilinden inemedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.