Sıkı koruma altında… Burak Özçivit asker konvoyu eşliğinde götürüldü!

AVM açılışı için gittiği Lübnan’da izdiham yüzünden zor anlar yaşayan Burak Özçivit, Beyrut Havalimanı’na asker konvoyu eşliğinde götürüldü.

AVM açılışı için gittiği Lübnan’da izdiham yüzünden zor anlar yaşayan Burak Özçivit, Beyrut Havalimanı’na asker konvoyu eşliğinde götürüldü.

ROL aldığı diziler sayesinde Ortadoğu ülkelerinde geniş bir hayran kitlesi edinen Burak Özçivit, geçtiğimiz günlerde aynı ilgi yüzünden Lübnan’da zor saatler yaşamıştı.

Bir alışveriş merkezi açılışına katılmak üzere gittiği Beyrut’ta, 15 bin kişinin AVM’ye akın etmesi nedeniyle zor durumda kalan oyuncu, önce binanın depo bölümüne kaçırılmış ardından da askerler eşliğinde kaldığı otele götürülmüştü.

SIKI KORUMA ALTINDA

Özçivit ülkeden de yine yoğun güvenlik önlemleri altında ayrıldı. Türkiye’ye dönmek üzere önceki gün otelinden çıkış yapan Özçivit’e, Beyrut Havalimanı’na kadar askeri bir konvoy eşlik etti.

Burak Özçivit, Beyrut’ta depoda mahsur kaldı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.