Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana’da” dizisi 5. sezonuyla geliyor

Şimdiden hayranları tarafından büyük merakla beklenen Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana’da” dizisi 5. sezonuyla izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. BluTV’nin fenomen dizisinin yeni sezonu, sevilen dijital platformun aynı zamanda 3. yaş günü olan 23 Ocak’ta başlıyor.

İzlenme rekorları kıran fenomen dizi Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana’da”, kısa bir aranın ardından geri dönüyor. 30 Ağustos’ta yayınlanan sezon finaliyle izleyicileri pek çok soru işaretiyle baş başa bırakan dizinin merakla beklenen 5. sezon yayın tarihi açıklandı. Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana’da”nın yeni bölümleri, BluTV’nin 3’üncü yaş gününü kutlayacağı 23 Ocak’tan itibaren seyircilerle buluşacak.

Ekran başındakileri Adana’nın sokaklarında macera dolu yeni serüvenlerin içine sürükleyecek dizide, illegal olaylara verilen mücadele 5’inci sezonda da devam edecek. Yansıttığı sokak kültürü ve müzikleriyle de çok konuşulan Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana’da” dizisinde izleyiciyi temponun bir an bile düşmeyeceği bölümler bekliyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.