Şiddetli Yağış İhtimaline Karşı Teyakkuza Geçtilar

Gölcük Belediyesi ekipleri, şiddetli yağış ihtimaline karşı ilçe genelinde tüm mazgallarda sabah saatlerine kadar temizlik çalışması gerçekleştirdiler.

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şiddetli yağış ihtimaline karşı teyakkuza geçti. Ekipler, yağış ihtimaline karşı olası su baskınlarını önlemek adına ilçe genelinde mazgallarda temizlik çalışması başlattılar. Sabah erken saatlere kadar süren çalışmalarda mazgallarda biriken tüm atıklar temizlendi.

NÖBETÇİ EKİPLER GÖREV BAŞINDA OLACAK

Olası yağış ihtimaline karşı nöbetçi makine ikmal ekiplerinin teyakkuzda olacağını söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Mesai mefhumu gözetmeksizin, gece gündüz görev başında olan mesai arkadaşlarıma da can-ı gönülden teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.