Sibel Tüzün “Olaylara Gel” ile 2019 yazına hareketli bir giriş yapmaya hazırlanıyor

Sözü ve müziği Sadettin Dayıoğlu imzası taşıyan Olaylara Gel dinamik altyapısı, cesur, çarpıcı sözleri ve Sibel Tüzün’ün parıldayan yorumuyla dinleyenlerin kalbini ısıtacak eğlenceli bir yaz şarkısı.

Düzenlemesine Aytun Gelgin’in imza attığı Olaylara Gel için hazırlanan remix versiyon ise Hakan Caneroğlu’na ait. Kayıtları Stüdyo Bahçe Kat’ta yapılan Olaylara Gel’de Sibel Tüzün’e gitarda Aytun Gelgin, bas gitarda Levent Candaş, davulda Serkan Ayman, klavyelerde Cengiz Baltepe eşlik ediyor.

blank

Renkli ve eğlenceli klip çalışmasıyla izleyicilere ulaşacak olan şarkının görsel prodüksiyonu Z Production Ebru Erkman tarafından hazırlandı.

Olaylara Gel, Arinna Müzik etiketiyle ve Videomite dağıtımcılığında 12 Nisan 2019’da tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluşacak.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.