Sibel Can’ın oğlu Engincan Ural’ın giydiği terlik 2 bin 650 TL

Farklı giyim tarzıyla adından söz ettiren Engincan Ural, bu kez terlikle sokağa çıktı. Kanguru kürkü kullanılan terliğin fiyatı ise 2 bin 650 TL değerinde. Engincan yine tarzını konuşturdu… Kıyafet stiliyle çok konuşulan Sibel Can’ın oğlu Engincan Ural, tarzından ödün vermiyor. 24 yaşındaki Ural, önceki gün yine ilginç kombiniyle gündeme oturdu. Annesi Sibel Can, kardeşi Emir Aksüt ve kız kardeşi Melisa Ural’la birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’ne gelen Ural, Gucci Fur Slipper marka kürklü terlikleriyle ilginç bir tablo ortaya çıkardı.

engincan

Kürkü ayakta

Markanın kanguru kürkünden kullanılan ev terliğini anımsatan tasarımını giyen Ural’ın terlik için 2 bin 650 TL ödediği öğrenildi. Giydiği kısa pantolonu ve uzun ceketini kürklü terlikleriyle kombinleyen Engincan Ural’ın ilerleyen günlerde hangi ilginç tarzla objektiflere yansıyacağı şimdiden merak konusu oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.