Sibel Can’dan Kıbrıs’ta bayram coşkusu

Kıbrıs’ta, Kaya Palazzo Girne’de Bayram konseri veren ünlü sanatçı Sibel Can, 2 saate sahnede kalarak izleyenleri hem sesi hem de güzelliğiyle mest etti. Nihan Peker imzalı su yeşili elbisesiyle göz kamaştırdı.

Yeni albümünde yer alan ‘Senden Başka Kimsem Yok’ şarkısıyla konserini açan sanatçı daha sonra yine yeni albümünden devam ederek; Yeni Aşkım, 5 Dakika, Kalp Yolu ve Vallahi Yalan’ı seslendirdi. Eski albümlerindeki unutulmaz eserlere de yer veren sanatçı, Gencebay, Tatlıses ve Türk Sanat Müziği eserlerinden de şarkılar söyledi.

Bayram mesajını eksik etmeyen ünlü sanatçı; sağlık sıhhat dolu bir bayram diledi.

Sanatçı, salonu tıklım tıklım dolduran misafirlere 2 saat şarkı söyledi. Salondaki izleyiciler Sibel Can’ın seslendirmiş olduğu şarkılara eşlik ederek bol bol dans etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.