Sibel Can’dan animasyonlu klip

Sibel Can, ‘Arabesque’ adlı albümünün ilk klibini ‘Sevmek’ şarkısına çekti. Sibel Can, yurtdışından döner dönmez Studyo Autoplato’da Tamer Aydoğdu yönetmenliğinde bir klip hazırladı. 40 kişilik ekiple hazırlanan klibin çekimlerinde Can, 4 tane kostüm giydi. On 4 Yapım tarafından hazırlanan animasyonlarla farklı bir çalışmayla müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanan sanatçı; dinamik, rengarenk ve cıvıl cıvıl bir yaz klibine imza attı. Klibin bazı bölümleri de greenbox ile çekildi. Klip Cuma günü ekranlarda olacak.

‘BU ALBÜM BANA UĞUR GETİRDİ’

Sibel Can, albümün gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu söyleyerek ‘Bu albümün bana uğur getirdiğine inanıyorum. Kısa sürede hem yurtiçindeki, hem de yurtdışındaki dinleyiciler tarafından sevildi. Sürprizlerim olacak’ dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.