Sibel Can, Kıbrıs Concorde Luxury Resort’ta unutulmaz bir geceye imza attı

Sibel Can, 1,5 yıl aradan sonra Kıbrıslı sevenleriyle buluştu.

Türk müziğinin güçlü seslerinden Sibel Can, önceki akşam Kıbrıs Concorde Luxury Resort’ta sahne aldı. Pandemi sonrası yasakların kalkmasıyla birlikte 1,5 yıl aradan sonra Kıbrıslı sevenleriyle buluşan Sibel Can, adeta sahnelere verilen aranın acısını çıkardı. Kıbrıs’ta olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Sibel Can, “1,5 yıl aradan sonra Kıbrıs’ta olmak beni inanılmaz mutlu etti. Gerçekten çok özlemişim. Bunu ifade etmek istiyorum. Benim için çok özel bir gece olacak. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Sosyal mesafemize dikkat ederek izleyelim. Aman sonra yine başlar bu pandemi mahvoluruz.” diye konuştu.

Kırmızı sahne elbisesiyle göz kamaştıran Sibel Can, konserine ‘Bil Diye Söylüyorum’ şarkısıyla başladı. Eski ve yeni şarkılardan oluşan bir repertuar hazırlayan şarkıcı, sırasıyla ‘Senden Başka Kimsem Yok, ‘Hayat’, ‘Kış Masalı’, ‘Kader’ ve ‘Lale Devri’ şarkılarını seslendirdi. Can, sahnede kaldığı sürede kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

blank

Müslüm Gürses’i andı

Sibel Can, 2013 yılında hayatını kaybeden arabesk müziğinin sevilen ismi Müslüm Gürses’i unutmadı. Yaşayan ve yaşamayan bütün ustalara saygı duyduğunu dile getiren Sibel Can, “Bizim bir televizyon programımız vardı. Sevgili Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici ile birlikte yapmıştık. ‘Şarkılar Bizi Söyler’ yine Kanal D ekranlarında devam edecek. Bütün gelmiş geçmiş, yaşayan yaşamayan bütün değerli müzisyenlere saygı programı. Şimdi birkaç tane söylemek, yad etmek istiyoruz. Müslüm Baba ile başlamak istiyorum. Ruhu şad olsun. Hiçbir zaman unutulmayacak bir insan, unutulmaz bir ses” diyerek usta ismi andı. Can, Müslüm Gürses’in seslendirdiği ‘Paramparça’ ve ‘Tutamıyorum Zamanı’ şarkılarını okudu.

Devler sahnede buluştu

Uzun bir aradan sonra Kıbrıs’ta sahne alan Sibel Can’ı bu unutulmaz gecede Zülfü Livaneli yalnız bırakmadı. Zülfü Livaneli sürpriziyle karşılayan Sibel Can, ‘Hocam’ dediği Livaneli’yi ‘Sizi görünce aniden heyecanlandım. Çok mutlu oldum” sözleriyle sahneye davet etti. Sahneye çıkan Zülfü Livaneli, “Sibel Can’ın, sevgili kardeşimin bunca yıl bu kadar zirvede kalması şununla, bununla, magazinle izah edilecek bir şey değil. Harika bir yorumcu olduğu için zirvede.” sözleriyle Can’a övgü dolu sözler sarfetti. Birlikte ‘Yiğidim Aslanım’, ‘Sevda Değil’, ve ‘Leylim Ley’ şarkılarını seslendiren ikili, uzun süre seyircilerden alkış aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.