Sibel Can, Harbiye Açıkhava’da sevenleriyle buluştu

Assolist Sibel Can, Açıkhava’da bambaşka bir kimliğe büründü! Ünlü isim, Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Harbiye Açıkhava’da sevenleriyle buluştu. Hem şarkıları hem de kıvrak danslarıyla hafızalara kazanan bir geceye imza atan Can, Nur Yerlitaş imzalı kıyafet giydi. Yıllardır söylediği arabesk şarkılarla gönüllerde taht kuran sanatçı, gecede rap söyleyerek mesleki kariyerinde bir ilki yaşadı. Son dönemlerde internette bir hayli tıklanan Eypio & Burak King’i sahneye davet eden sanatçı, grupla beraber ‘Günah Benim, Suç Benim’ şarkısını seslendirdi. Şapkasını da rapçilere özgü bir şekilde yan takan Can, istek üzerine grupla birlikte şarkıyı iki kez okudu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.