Sibel Can, evlilik sorusunu beğenmedi!

Caroline Koç’un önceki akşam düzenlediği davete katılan ünlü şarkıcı Sibel Can evlilik sorusunu duyunca şaşırdı.

Gelenekselleşen Haremlique İstanbul yeni yıl daveti Caroline N. Koç ve N. Banu Yentür ev sahipliğinde gerçekleşti. Caroline N. Koç ve N. Banu Yentür’ün 12 yıl önce kurduğu ev tekstil ve dekorasyon ürünleri markası Haremlique Istanbul’un yeni yıl daveti cemiyet, sanat ve iş dünyasından önde gelen isimlerin katılımıyla Zorlu Center’daki mağazasında düzenlendi. Şarkıcı Sibel Can da davete katıldı.

Milliyet Cadde’de yer alan habere göre; Şarkıcı, çıkışta kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.Sibel Can, “2020 umarım herkese iyi gelir. Sağlık, huzur ve mutluluk getirsin yeni yıl. Benim şimdiden 2020 yaz konserlerim kapandı, doluyum” dedi.

49 yaşındaki şarkıcı, muhabirlerin “2020 yılında bir evlilik gelir mi?” sorusu sonrası kısa süreli şok yaşadı. Sibel Can, önce güldü ve sonra “Evlilik mi? Ne? Oldu mu şimdi bu soru arkadaşlar?“ dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.