Sibel Can: Allah bana ölene kadar sizlerle olmayı nasip etsin

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Kuzey Kıbrıs’ta Merit Park Hotel’de sahne alan ünlü sanatçı Sibel Can, yeni ve eski albümlerinden seçme şarkılar ile dinleyenlerine keyifli bir gece yaşattı.

Sahneye yeşil saten kumaştan leopar desenli elbisesi ile çıkarak dikkatleri üzerine çeken Sibel Can, ’’Allah bana, ölene kadar sizlerle olmayı, şarkı söylemeyi nasip etsin” diyerek konuklarını selamladı. Performansına yeni albümünde olan ‘’Sevmek’’ adlı şarkı ile başlayan Sibel Can, sonrasında sevilen şarkıları ile devam etti.

Repertuvarında arabesk parçalara da yer veren Sibel Can, Orhan Gencebay ve İbrahim Tatlıses şarkıları ile konuklarını hüzünlendirdi. Konserin hareketlenen bölümünde ise konuklar dansları ve hep bir ağızdan söylediği şarkılarla Sibel Can’a eşlik ettiler. “Dans etmek serbest, hadi herkes dans etsin” diyerek konuklarını sürekli olarak dansa kaldıran Sibel Can, şarkılarının bir bölümünü de sahneden inerek hayranlarının arasında seslendirdi. Sempatik tavırları ile hayranlarının gönlünde taht kuran Sibel Can, seyircilerine unutamayacakları bir gece yaşattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.