SHOW TV’ye İçerde ve Güldür Güldür Show ödülü

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından bu yıl 15’incisi düzenlenen “Yılın Yıldızları Ödülleri” dün akşam gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Türkiye’nin önde gelen isimlerini bir araya getiren geceye medya, sanat, ekonomi ve spor dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

Bu önemli gecede Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi İçerde, “2016 Yılının En Beğenilen Dizi Filmi” kategorisinde, Toygar Işıklı İçerde’nin müziği ile “Yılın En Beğenilen Dizi Film Müziği” kategorisinde ödüle layık görülürken eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show “2016 Yılının En Beğenilen Show Programı” ödülünü aldı. Ödülleri İçerde dizisi adına alan dizinin başarılı oyuncularından Dalma Colbay ve Gözde Kansu ve Güldür Güldür Show adına alan Onur Atilla keyifli anlar yaşadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.