Show TV’nin iddialı dizisi Klavye Delikanlıları final kararı aldı

Show TV’nin büyük umutlarla başlayan dizisi Klavye Delikanlıları’nın önce günü değişti, istenilen reyting yakalanamayınca dizi final kararı aldı.

Show TV’de büyük umutlarla başlayan komedi dizisi Klavye Delikanlıları reytinglere yenildi. Ekranlara iddialı şekilde giren dizi 2 hafta sonra final yaparak ekrana veda edecek.

9. BÖLÜMDE EKRANLARA VEDA EDECEK

Klavye Delikanlıları’nın geçtiğimiz Pazar yayınlanan 7. bölümü, Total grubu reytinglerde 14. sırada, AB grubu reytinglerde ise 15. bölümde yer alabilmişti. Yeni gününde de reytinglerde üst sıralara çıkamayan dizi için final kararı alındı. Klavye Delikanlıları dizisi, 2 hafta sonra 3 Aralık Pazar akşamı ekrana gelecek olan 9. bölümüyle erken final yaparak ekrana veda edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.