Show Tv’nin iddialı dizisi “Aşk ve Gurur”da heyecan devam ediyor

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan’ın üstlendiği Aşk ve Gurur’un başrollerinde; Mert Fırat, Damla Sönmez ve Alper Saldıran’ın yanı sıra Tülin Özen, Ahmet Rıfat Şungar, Laçin Ceylan, Levent Ülgen ve Ayfer Dönmez yer alıyor.

“Aşk ve Gurur”un 4. bölümünde; Oturdukları evin aslında Kenan’ın çocukken yaşadığı ev olduğunu öğrenen Zeynep büyük bir şaşkınlık yaşar. Diğer yandan Zeynep’le Kenan’ın arasındaki gerilim devam etmektedir. Murat, kazançlı davalar alıp, daha çok para kazanmak istemektedir. Bu konuda da Selim’den yardım ister ve Şevval’in bir davasını alır. Şükran ve Ali’yle vakit geçirdikten sonra eve geç kalan İpek, babası Mahmut’tan dayak yer ve evden kaçar. Şükran ve Ali, İpek’e sahip çıkarlar. İpek gizlice Esen ailesinin evinde kalmaya başlar. Şevval, Kenan’ın Tarık’la birlikte yapacağı projeyi baltalamak için entrikalar peşindedir.

“Aşk ve Gurur”, Kenan ve Murat arasındaki düşmanlığın içinde kendini var etmeye çalışan Zeynep’in hikayesini anlatan yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

İşte “Aşk ve Gurur”un 4. Bölüm Tanıtımları!

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.