Show Haber’den ayrılan Ece Üner’in yeni işi belli oldu

2014 yılından bu yana spikerliğini sürdürdüğü Show Ana Haber’i bırakma kararı alan spiker Ece Üner’in yeni işi belli oldu.

YouTube video

Mesleğe muhabir olarak başlayan ve zamanla spikerliğe yükselen, sosyal medyanın sevdiği isimlerden biri haline gelen gazeteci Ece Üner, 7 yıldır sürdürdüğü Show Ana Haber spikerliğini bıraktı. Üner’in habercilik dışına çıkacağı iddia edildi.

İddialara göre Üner, Kanal D’de Ağustos ayında başlaması planlanan bir gündüz programı sunacak. Üner’in yakın çevresine, ‘Artık bambaşka bir şey yapmak istiyordum. Şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum. Müge Anlı ya da Didem Arslan Yılmaz’ın yaptıkları formatla benzer olmayacak.

İnsanların hayatına dokunan, onlar için hak ve adalet arayan, onların yaralarını iyileştiren bir içerik olacak.’ dediği iddia edildi. Üner’in eşi Deniz Bayramoğlu, Kanal D Ana Haber’i sunuyor.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.