“Shangri-La Bosphorus Istanbul” Dünya’nın En İyi 50 Oteli sıralamasına girdi

İstanbul’un Asya kökenli tek oteli olan Shangri-La Bosphorus, Istanbul, tüm Dünya’da turizm ve otelcilik endüstrisi tarafından merakla ve heyecanla beklenen “Dünya’nın En İyi 50 Oteli” sıralamasına girdi.

Dünya’nın en köklü seyahat yayınları arasında önemli bir yere sahip olan Conde Nast Traveler dergisinin her yıl okuyucuları arasında düzenlediği bu bağımsız ankete, dünyanın dört bir yanında yaşayan ve listede yer alan otelleri deneyimlemiş okuyucular katılıyor.

blank
Mr. Reto Klauser

Bu başarı ile ilgili Shangri-La Bosphorus İstanbul’un Genel Müdürü Mr. Reto Klauser ; “Herhangi bir jüri veya gruba dahil olmayan ve bağımsız olarak okuyucuların oylarıyla seçilip oluşturulan listeye 34.sırada girmeyi başaran otelimiz, Asya kültürünün benzersiz konukseverliğini Türkiye’nin geleneksel değerleri ile birleştirerek konaklamadan restaurantlarına, spa hizmetlerinden ağırlamaya kadar pek çok alanda konuklarına mükemmel bir hizmet sunuyor. Türkiye’de olmaktan, İstanbul’un eşsiz bir konumunda konuklarımızı ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. yorumunu yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.