Shakira’dan Türkiye sürprizi

Shakira, üçüncü kez Türkiye’ye geliyor. Şarkıcı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları için Beşiktaş Meydanı’nda konser verecek.

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, üçüncü kez Türkiye’ye geliyor. Beşiktaş Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve spor Bayramı kutlamaları için Shakira’yla anlaştığı öğrenildi. Beşiktaş Meydanı’nda gerçekleşecek halk konserinde sevenleriyle buluşacak olan şarkıcının aldığı ücret sır gibi saklanıyor.

Shakira, 2012’de Bonus Card’ın 7’nci yıl kutlamalarında Kuruçeşme Arena’da, 2002’de ise star TV’nin Miss Turkey güzellik yarışmasında sahneye çıkmıştı. Geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne olan şarkıcı, şu sıralar UNICEF İyi Niyet Elçisi olarak çocuklara yardım kampanyalarına destek veriyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.