Shakira Gazze’deki katliamlara tepki için İsrail konserini iptal etti

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, İsrail’de vereceği konseri işgalci İsrail güçlerinin Gazze’de işlediği katliamlara tepki çekmek için iptal etti.

Dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, 9 Temmuz 2018’de İsrail’in başkenti Tel Aviv’de vereceği konseri, işgalci İsrail güçlerinin Gazze’de işlediği katliamlara tepki ve Filistinli sivil toplum örgütlerinin çağrısı üzerine iptal etti.

ÇAĞRIDA BULUNMUŞLARDI

Filistin Yerel Yönetimler Birliği ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu, Grammy ödüllü pop yıldızı ve UNICEF İyi Niyet Elçisi Shakira’yı 9 Temmuz 2018’de Tel Aviv’de vereceği konseri iptal etme çağrısında bulunmuştu.

64 FİLİSTİNLİ ŞEHİT OLMUŞTU

İsrail askerleri, abluka altındaki Gazze sınırında gösteri düzenleyen Filistinlilere gerçek mermilerle saldırarak 64 kişiyi şehit etmişti. Katliamdaki yaralı sayısı ise 3 bini bulmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.