Shakira ‘atarlı’ şarkısını kadınlara ithaf etti: Onlar benim ilham kaynağım

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira’nın yeni şarkısı Out of Your League üç gün içinde Youtube’da 110 milyondan fazla izlenmeye ulaştı. Kısa sürede bu kadar kişiye ulaşmanın ‘inanılmaz’ olduğunu belirten Grammy ödüllü şarkıcı, “Bu, hayat acı limonlar attığında limonata yapmaktan başka bir şey kalmadığını bana öğreten tüm kadınlara gelsin” dedi.

Barcelona futbol takımının efsane oyuncularından Gerard Pique ile 12 yıllık beraberliklerini ‘aldatma’ iddialarının ardından sonlandıran Shakira’nın ayrılık temalı yeni şarkısı ‘Music Sessions #53′ bir günde 64 milyon dinlenmeye ulaşırken Pique’ye gönderme yaptığı öne sürülmüştü.

Arjantinli DJ Bizarrap ile çalışan Shakira’nın yeni şarkısı üç gün içinde ise Youtube’da 110 milyondan fazla izlenmeye ulaştı.

Grammy ödüllü şarkıcı, Instagram hesabındaki paylaşımda, kısa sürede bu kadar kişiye ulaşmanın ‘inanılmaz’ olduğunu belirterek, ekibine ve yanında yürüyen savaşçı kızlar grubuna teşekkür etti.

Şarkısının kendisi için bir arınma ve rahatlama olduğunu belirten 45 yaşındaki Shakira, bu yaşta İspanyolcada dünyanın bir numarasına ulaşacağını asla düşünmediğini söyledi.

“Bu, hayat acı limonlar attığında limonata yapmaktan başka bir şey kalmadığını bana öğreten tüm kadınlara gelsin” diyen şarkıcının paylaşımının bir bölümü şöyle:

“Bizi önemsiz hissettirenlere karşı ayaklanan milyonlarca kadına sarılmak istiyorum. Hissettiklerini ve düşündüklerini savunan ve katılmadıklarında el kaldıran kadınlar, başkaları kaşlarını kaldırsa bile. Onlar benim ilham kaynağım. Ve bu başarı benim değil, hepimizin.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.