Sezgin Baran Korkmaz’ın iade süreci başladı

Türkiye’nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun, dün tutuklanan Sezgin Baran Korkmaz için iade sürecinin 19 Haziran tarihinde başladığını açıkladı.

YouTube video

Dün Avusturya’da tutuklanan SBK Holding’in sahibi iş insanı Sezgin Baran Korkmaz dün Avusturya’da tutuklanmıştı. Konuya ilişkin açıklama yapan Türkiye’nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun, Sezgin Baran Korkmaz için iade işlemlerinin 19 Haziran itibariyle başlatıldığını açıkladı.

“İADE İŞLEMLERİ İÇİN SÜREÇ BAŞLADI”

Ceyhun’un açıklaması şöyle:

“Söz konusu şahıs dün, 19 Haziran günü Viyana’dan takriben 260 kilometre uzaklıkta bir kasabada gözaltına alındı. Ve kendisi akşama doğru Viyana’ya getirildi. Hali hazırda Viyana Eyalet Ceza Mahkemesi’nde bulunmaktadır. Hakim karşısına çıkmayı beklemektedir. Kurallar gereği, doğal akış gereği yarın çıkması büyük bir ihtimal. Bizlerde bakanlığımızdan aldığımız talimat doğrultusunda gereğini yerine getirerek iade işlemleri için süreci 19 Haziran tarihiyle başlatmış durumdayız.”

Veyis Ateş’ten ses kaydı açıklaması! Montajlanma yöntemiyle oluşturulduğu açık!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.