Sezen Aksu: LGBTİ’ye selamlar olsun; kalbim ve dualarım sizlerle…

“Şiddetin kazananı olmaz; eninde sonunda aşk kazanır. LGBTİ’ye selamlar olsun; kalbim ve dualarım sizlerle…”

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, LGBTİ Onur Yürüyüşü’nün hedef gösterilmesi ve tehditlere karşı dayanışma mesajı yayınladı. Aksu mesajında, “Şiddetin kazananı olmaz; eninde sonunda aşk kazanır” dedi.

Sezen Aksu’nun mesajının tamamı şöyle:

“Bir arada yaşamak ve farklılıklara hoşgörü ile yaklaşmak naif bir dilek ya da çağrı olarak kalıyor her gün yaşadıklarımız karşısında. Oysa bu içi boşaltılmış kelimeler bir arada yaşamak için çok değerli anlamlar ifade eder. Bize benzemeyene tahammül geliştiremiyor, ölümün öncü ayak sesleri gibi gelen tehditlere giderek kayıtsızlaşıyoruz. Günbegün şiddete biraz daha alışıyoruz.Hiçbir şiddet dönüştürücü olamaz. Hiçbir şiddet birini doğasından, inandığından koparamaz. Bir süre bastırabilir ama yok edemez. Bir canlının varoluşsal doğasına saldırı, nafile bir çırpınıştır. Şiddetin kazananı olmaz; eninde sonunda aşk kazanır.LGBTİ’ye selamlar olsun; kalbim ve dualarım sizlerle…”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.