Sezen Aksu’ dan Hülya Avşar’a: Kızım siz gerizekalı mısınız?

40. yılını muhteşem bir konser serisi ile süsleyen Sezen Aksu, dün akşam Volkswagen Arena’da verdiği “Sezen’li Yıllar” konseriyle sevenlerini büyüledi.

Sezen Aksu Sahne’de O ses türkiye ve Hülya Avşar ile ilgili çarpıcı eleştirilerde bulundu..

İşte O açıklamalar

HÜLYA AVŞAR’A TEPKİ

Beş sene önce ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında kimsenin dönmediği Rümeysa Tekkellioğlu’nu sahneye çıkaran Aksu, “İşlerim nedeniyle ‘O Ses Türkiye’yi fazla izleyemiyorum. Bir gün evde oturup, yarışmayı izlerken Rümeysa çıktı. Ama hiçbir jüri üyesi dönmedi. Bir gün sonra da Hülya Avşar’ arayıp, ‘Kızım siz gerizaklı mısınız? Niye dönmediniz’ diye kızdım. Hülya’da iyi kızdır, ‘Evet gerizakalıyız’ cevap verdi. Şimdi Rümeysa beş senedir, bekliyor. Sonunda şubat ayında albümünü çıkartıyoruz” şeklinde konuştu. Aksu, daha sonra sahneyi Rümeysa Tekkellioğlu’na kısa süreliğine bıraktı. Geri geldikten sonra Tekkellioğlu’nun az alkış almasına, “Biraz alkışlasanıza. Gerçi İstanbul seyircisi İzmir’den daha iyi… Bizde İzmir’de Altan Erbulak ve Adile Naşit’le program yapmıştık. Çok tutar demiştik ama, kıçımıza dönüp geldik” diye konuştu. Aksu, iki defa da gazinodan kovulduğunu sözlerine ekledi.

ŞOK! Sezen Aksu sahne hayatına veda ediyor

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.