‘Şeytanın Çocuğu’ doğup büyüdüğü yeri terk etti

Hindistan’ın Bombay kentinde yaşayan 25 yaşındaki Bablu, kısmi irilik rahatsızlığına yakalandı. Yaşadığı rahatsızlıktan ötürü komşuları, genç adama ‘şeytanın çocuğu’ lakabını taktı.

DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ YERİ TERK ETTİ

Yerel muhabire göre ailesi ve komşuları Bablu’nun tek elinin niye bu kadar aşırı geliştiğini anlamadı. Sonuç olarak talihsiz genç doğup büyüdüğü yeri terk edip Bombay şehrine göç ederek yeni bir hayata başladı.

ilginc

KOMŞULARI ‘ŞEYTANIN ÇOCUĞU’ LAKABINI TAKTI

Muhabir, Bablu’yu şehrin caddelerinde takip ederek günlük rutinini filme çekti. Görüntülerde Bablu, bir restoranda yemek yerken gösteriliyor. Normal bir insan için sıradan bir durum olan su dolu bir kupayı tutmak genç adam için çok zor olabiliyor. Muhabir, genç adamın yaşadıklarını anlatırken; “Bablu ailesi tarafından reddedilmiş. Komşuları da kendisine ‘şeytanın çocuğu’ lakabını takmış. Nadir görülen rahatsızlığının getirdiği utanç onu Bombay’a göç etmeye zorlamış. Milyonlarca insanın yaşadığı büyük bir şehirde kimsenin kendisini fark etmeyeceğini ve yeni bir hayata başlayabileceğini düşünmüş lakin büyük şehirde de kendisini benzer bir kader bekliyordu nitekim onun o kocaman elini gören insanlar genç adamdan korkuyordu.

ilginc1

TEDAVİ EDİLSE DAHİ ASLA NORMAL BİR EL GİBİ OLMAYACAK

Muhabir, genç adamın Bombay’a geldiğinden beri iş bulmakta zorluk yaşadığını açıkladı. Muhabir sözlerinin devamında; “Eğer düzgünce tedavi edilebilirse 20 kilo gelen sağ eli normal boyuta inebilir. Doktorlar, genç adamın sağ elinin tedavi edilse dahi rahatsızlığın ulaştığı seviyeden ötürü asla normal bir el gibi olamayacağının altını çizdi. ” ifadelerini dile getirdi.

GENÇ ADAMIN RAHATSIZLIĞI ÇOK İSTİSNAİ BİR VAKA

İrilik rahatsızlığı büyüme hormonunun aşırı derecede salgılanmasından kaynaklanıyor. Kısmi irilik rahatsızlığında ise bedenin belli bir bölgesi normalden daha fazla büyüyor. Genellikle el ve ayak parmaklarının aşırı büyümesi ile kendini gösteren bu rahatsızlık, nadiren de olsa Bablu gibi tüm bir uzvun iri boyutlara ulaşması ile de ortaya çıkabiliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.