Şeyma Subaşı’nın kızı Melisa ile verdiği bikinili poza eleştiri geldi!

Sosyal medya hesabından kızı Melisa ile bikinili fotoğraf paylaşan Şeyma Subaşı takipçilerinin tepkisini çekti.

Acun Ilıcalı’dan Kasım 2018’de boşanan Şeyma Subaşı, her hareketiyle dikkat çekmeye ve paylaşımlarıyla olay yaratmaya devam ediyor. Son olarak Subaşı, kızı Melisa ile birlikte çekildiği ve sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili poz ile gündemde.

blank

“PSİKOLOJİSİNİ BOZACAKSIN”

Şeyma Subaşı, kızı Melisa’yla çekildiği bikinili bir karesini Instagram hesabından ingilizce olarak “Küçük deniz kızı Melisa” notuyla paylaştı. Subaşı’nın bir takipçisi paylaşıma, “Küçücük kıza manken gibi poz verdirmişsin psikolojisini bozacaksın” yorumunu yazdı. Başka bir takipçi ise “Ya arkadaşım bu daha çocuk neden poz verdirip sosyal medyaya atıyosun. Çocuk bu bisiklet sürsün taşla toprakla oynasın” yazarak tepkisini gösterdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.