Şeyma Subaşı’nın ilk deneyimi böyle oldu!

Ünlü Instagram fenomeni ve Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı, İtalyan sevgilisi Guido Senia ile Koronavirüs şüphesi sebebiyle Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde testten geçirilip 14 gün evden çıkmama şartıyla eve gönderilmişti.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve takipçileriyle karantina günlerine dair paylaşımlarda bulunan Şeyma Subaşı, Instagram hesabının hikaye kısmından yaptığı paylaşımla karantina altındayken hayatında ilkleri yaşadığını da göstermiş oldu.

Subaşı, ilk olarak dans performansı sergilediği bir video paylaşırken sonrasında mutfakta yemek yaparken çektiği bir fotoğraf paylaştı. Şeyma Subaşı bu görüntüsünün üzerine ‘hayatımda ilk kez pirinç pişirdim’ notunu düştü.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.