Şeyma Subaşı’na aldığı nafaka yetmiyor mu?

Sosyal medya hesabında 3 milyondan fazla takipçisi olan Şeyma Subaşı, instagram hesabında ilk kez birkaç giyim butiği ile anlaşma sağlayarak reklam almaya başladı. Bu reklamları alması ile beraber takipçilerinin yorumu sert oldu.

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, 1.5 yıl evli kaldıktan sonra geçtiğimiz kasım ayında evliliklerini sonlandırmıştı.

Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra aylık 125 bin lira nafaka almaya başlayan Şeyma Subaşı, bugün paylaştığı video ile takipçilerini şaşırttı. Bu zamana kadar Instagram hesabına hiç reklam almayan ünlü fenomen ilk kez birkaç giyim butiği ile anlaşma sağladı. 3 milyon takipçili hesabından paylaşım yapan Subaşı’na takipçileri yorum yağdırdı. Bir takipçisi “Nafaka yetmiyor mu?” yazarken başka bir takipçisi ise “Bu kadar düştün mü?” yorumunda bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.