Şeyma Subaşı’na ailesinden sert tepki geldi!

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı’na sevgilisi Guido Senia ile sarmaş dolaş fotoğrafları için ailesinden sert tepki geldi.

YouTube üzerinden yayın yapan bir programa konuk olan Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı, çarpıcı açıklamalar yaptı.

15 gün önce DJ sevgilisi Guido Senia ile samimi pozlarını paylaşan Subaşı, ailesinden gelen tepkileri ilk kez dile getirdi. Subaşı, sosyal medyadan gelen yorumları okumadığını, yorum okumak için harcanan zamanı spora ayırdığını söyledi.

Paylaştığı fotoğraf sonrası yakın çevresinden gelen tepkileri anlatan Subaşı, “Instagram’da ‘güzelmiş paylaş gitsin’ diyerek paylaşıyorum ve bunun matematiğini yapan bir insan değilim. Bu yüzden bazı yanlış anlaşılmalara sebep oldum. Hala bunu törpülemiş değilim, bu benim suçum. Guido ile paylaştığım fotoğraflara kendi arkadaşlarım da şoke oldu. Arkadaşlarım, ‘Biz bu kadar samimi olduğunuzu bilmiyorduk, çok iyi oldu, başka konuşanlara kapak oldu. buna ihtiyaç vardı, çok iyi oldu yürü gitsin’ şeklinde tepkiler verdiler.” dedi.

blank

“HEM ÇOK ZOR HEM DE EĞLENCELİ YAZ GEÇİRDİM”

Sevgilisi ile güzel zaman geçirdiğini söyleyen Subaşı, “Fotoğrafı paylaşırken uçaktaydım ve içimden geldi. Çünkü çok güzel bir zaman geçirmiştik. Hem çok zor hem de çok eğlenceli bir yaz geçirdim.” şeklinde konuştu.

“MELİSA VAR, ONU DA DÜŞÜN”

Son olarak babasından gelen tepkiyi de anlatan Şeyma Subaşı, “Ailemden ‘Kızım o birkaç fotoğrafa ne gerek vardı?’ tepkisi geldi. Ben de onlara ‘içimden bunu da paylaşmak geldi’ dedim. Onlar da ‘Evet ama kızım biz Türkiye’de yaşıyoruz. Örf ve adetlerimiz var. Melisa var, o da büyüyecek onu da düşün’ dediler. Bana kalsa dudaktan öperken bile fotoğraf paylaşabilirim.” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.