Şeyma Subaşı’dan beklenen açıklama geldi

‘Sadece Şeyma’ kitabındaki yazım hatası nedeniyle günlerce eleştirilen Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabı üzerinden özür diledi.

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz ay hayatını ele alan ‘Sadece Şeyma’ adlı kitabını piyasaya sürmüştü. Yayınlandığı andan itibaren olay olan kitabın, “Cilt ve Beslenmeye Dair İpuçlarım” başlıklı kısımda ise skandal bir ifadenin yer aldığı ortaya çıkmıştı. Kitapta, hidroklorik asit ile hyaluronik asit karıştırılmış, okuyucuya “Hidrolik asit ve nemlendiriciyi unutma” tavsiyesinde bulunulmuştu. Yani okuyucuya cilt bakımı için “tuz ruhu” önerilerek skandal bir hataya imza atılmıştı.

İlk açıklama yayınevinden geldi

Konuyla ilgili pek çok kişinin tepkisi çeken Subaşı, şimdiye kadar herhangi bir açıklama yapmamıştı. Yayınevi ise, “Sadece Şeyma kitabımızın 132. Sayfasında geçen ‘Hidrolik asit’ bir yazım hatasıdır. Böyle bir madde bulunmamaktadır. Yeni baskılarımızda ‘Hyalüronik asit’ olarak düzeltilmektedir. Okurlarımızın bilgisine sunarız.” demişti.

Şeyma Subaşı da özür diledi

Şimdiye kadar sessizliğini koruyan ve bir süredir sevgilisi Guido Senia ile tatilde olan Şeyma Subaşı, sonunda hatayla bir açıklamada bulundu. Subaşı, sosyal medya hesabından “Ibiza’da yanımda olmadığı için serumu paylaşamadım. Kitaptaki yazım hatası için ben de buradan özür diliyorum” sözlerini paylaşarak okurlarından özür diledi.

Şeyma Subaşı, kadınlara ‘hidrolik asit’ tavsiyesinde bulundu!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.