Şeyma Subaşı’dan Acun itirafı!

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı’nın ‘Sadece Şeyma’ adlı kitabı çıktı. İşte merak edilen ve tartışılan o kitaptan bazı bölümler…

Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra özel hayatıyla hala gündemde adı konuşulan Şeyma Subaşı’nın kitabının ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Subaşı’nın kitabında “Keşke aynı yaşta olabilseydik diye dua ettiğim geceyi hatırlıyorum” bölümü ise dikkat çekti.

Acun Ilıcalı’dan boşandıktan kısa bir süre sonra kitap çıkaran Şeyma Subaşı, köşe yazarlarının bile gündemine taşınmış, eleştirilerin hedefi olmaktan kaçamamıştı. Subaşı daha sonra gelen olumsuz tepkilere dayanamayarak kitabı kendisinin yazmadığını, başarılı editörlere hayat hikayesini anlatıp kitabi onların yazdığını söylemişti.

Subaşı’nın merak edilen kitabının ayrıntıları çıkmaya başladı. Kitapta “Keşke aynı yaşta olabilseydik diye dua ettiğim geceyi hatırlıyorum” kısmı ise oldukça dikkat çekti.

blank

İşte olay olan kitaptan dikkat çekici bölümler;

“Yalnızdım. Fiziken ve psikolojik olarak çok yalnız. Keşke aynı yaşta olabilseydik diye dua ettiğim geceyi hatırlıyorum. Hani her şeyin sonuna gelmiş gibi hissedersiniz ya. İşte tam o kara delik. Badem gözlü kızım sayesinde o delikten çıktım. Bazı hatalara düşsek de sonunda özgür bıraktık birbirimizi. İyi ki de yapmışız.”

SEVGİLİSİ GUIDI SENIA

İşte biri girdi hayatıma. Lüks ve kalabalık değil. Sadelik ve baş başalık kalbimi doldurdu. Birbirimize iyi geliyoruz.

“KİMSEYE BÜYÜK BİR AŞKLA BAĞLANMADIM”

Kimseye büyük bir aşkla, hayranlıkla bağlanmadım. Dışarıdan bakıldığında salak gibi görünüyorum, belki güzel belki de komik. Ama umurumda değil. Hayatımda kimsenin canını bilerek incitmek istemedim.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.