Şeyma Subaşı ve Çağla Altunkaya’nın Acun Ilıcalı çekişmesi!

Kızı Melisa’nın doğum gününde sosyal medya hesabından art arda paylaşımlar yapan Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile düğününden bir kare de paylaşınca olanlar oldu. Ilıcalı’nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya bu paylaşımına sinirlenince, ilginç bir hamlede bulundu.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Çağla Ayça Altunkaya’nın yanına Londra’ya giden Acun Ilıcalı, kızı Melisa’nın doğum günü paylaşımları ile gündeme gelmiş, ardından ise eski eşi Şeyma Subaşı, Instagram’dan kızı Melisa ile fotoğraflarını paylaşmıştı. Doğum günü paylaşımlarının içinde Acun Ilıcalı ile düğün fotoğrafı da olan Şeyma Subaşı bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu.

blank

AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA SESSİZ KALAMADI

Şeyma Subaşı’nın eski eşi Acun Ilıcalı ile düğün fotoğrafını paylaşmasının ardından dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Şu sıralar Londra’da olan Çağla Ayça Altunkaya, Subaşı’nın paylaşımı karşısında sessiz kalamadı ve Instagram profil resmini Acun Ilıcalı ile çekildiği fotoğrafla değiştirdi.

Ardından Instagram profiline sevgilisi Acun Ilıcalı ile birlikte fotoğrafı ekleyen ve profil resmi yapan Çağla’nın bu hareketi sosyal medyada, ‘Ortalık karışıyor’ şeklinde yorumlandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.