Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı çiftinin muhteşem düğünü

Acun Ilıcalı ile çocuğunun annesi Şeyma Subaşı’nın düğününe ünlü yağmuru… Ünlü yapımcı, “Alkışlarınızla Şeyma Ilıcalı geliyor” sözleriyle eşini sahneye davet etti.

Fransa’nın St. Tropez kasabasındaki ünlü beach kulüp Bagatelle’de açık havada gerçekleşen yılın düğününe 250 kişi katıldı.

ÜNLÜ YAĞMURU

Hadise, Murat Boz, Burcu Esmersoy, Oğulcan Engin, Alp Kırşan, Aslı Enver, Hacı Sabancı, Irmak Atuk ve Eser Yenenler’in de aralarında bulunduğu davetliler, düğün sonrası Byblos Otel’in içindeki Cave isimli mekanda sabaha kadar süren partide eğlenecek. Gecede dünyaca ünlü DJ Solomun sahneye çıkacak.

“ŞEYMA ILICALI GELİYOR”

Acun Ilıcalı, Marsilya’daki Türki Konsolosluğu’nda nikah mnasasına oturduğu eşi Şeyma Subaşı’nı, düğün töreninde “O instagram fenomeni. Alkışlarınızla değerli eşim Şeyma Ilıcalı geliyor” sözleriyle sahneye davet etti.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.