Şeyma Subaşı, Türk Hava Yolları yetkililerine seslendi

Acun Ilıcalı’nın eski eşi sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı 9 saat aktarmalı uçuş nedeniyle Türk Hava Yolları’na seslendi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ve yaptığı açıklamalarla sürekli gündeme gelen Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu kez Türk Hava Yolları yetkililerine seslendi. Sık sık yurt dışı seyahatine çıkıp dünyanın en güzel eğlence yerlerini gezen Subaşı, bu kez Serenay Tetik’le birlikte İbiza’ya gitti.

“BİZİ BU ÇİLEDEN KURTARIN LÜTFEN”

Instagram hesabının hikayeler bölümünden paylaşım yapan Şeyma, 9 saat süren yolculuk sonrası Türk Hava Yolları’na mesaj yolladı. Subaşı paylaşımında, “9 saat aktarmalı uçuyoruz bu çileden bizi kurtarın lütfen. İstanbul İbiza uçuşu artık koysanız. Eminiz bu yaz bir çok insan bunu bekliyor” dedi.

blank

Son paylaşımında Şeyma, Haziran ayında uçuşların başlayacağını söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.