Şeyma Subaşı kamera karşısına geçip ilk kez konuştu

Acun Ilıcalı’nın eşi Şeyma Subaşı, kendisine komplo kuranlarla ilgili kamera karşısına geçip ilk kez konuştu.

TV8 kanalı sahibi Acun Ilıcalı’nın eşi Şeyma Subaşı’na sosyal medyadan hakaret eden çete çökertildi. 30 kişinin gözlatına alındığı operasyonla iligili Subaşı kamera karşısına geçip ilk kez konuştu.

“ONLARA NE YAPTIM?”

Şeyma Subaşı konuyla ilgili olarak, “Bana neden bu komployu kurdular bilmiyorum. Onlara, ‘Size ne yaptım?’ diye sormak isterdim.” dedi. Subaşı, komployu kuranların yakalanmasına çok sevindiğini de belirtti.

“DEDEKTİF TUTMADIK”

Dedektif tuttu iddialarına ise gülerek yanıt veren Şeyma Subaşı, dedektif tutulmadığını söyledi. Sosyal medyada paylaşımları ile adından söz ettiren Subaşı konu hakkında ‘Hayat benim için nasıl geçiyorsa öyle paylaşıyorum. Herkes paylaşıyor’ dedi.

Şeyma Subaşı, yakın zamanda bir modaya yönelik bir akıllı telefon uygulaması çıkaracağını sözlerine ekledi. Ancak net bir tarih vermedi.

İlk defa birebir kameralar karşısında röportaj verdiğini söyleyen Şeyma Subaşı ‘İlk defa böyle bir röportaj veriyorum. Bacaklarım titriyor’ dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.