Şeyma Subaşı, eleştirileri tiye aldı!

Acun Ilıcalı ile ayrıldıktan sonra yaptığı paylaşımlarla daha çok dikkat çeken Şeyma Subaşı son olarak da kitabıyla sosyal medyanın gündeminde…

Şeyma Subaşı’nın “Sadece Şeyma” kitabının ikinci baskısının yapıldığı gündeme geldi! İki hafta önce çıkan kitap şu ana kadar tam 40 bin sattığı iddia edildi.

Şeyma Subaşı’nın kitabını gazeteci Cüneyt Özdemir geçtiğimiz hafta eleştirince sosyal medyanın gündemine düşmüştü.

Cüneyt Özdemir, “13 kitap yazdım bir editörle çalıştım. Şeyma Subaşı bir kitap yazdı 3 editörle çalıştı” dedi. Şeyma Subaşı’ya çağrıda da bulunan Özdemir, “Güzel bir kitap yazmışsın iddialısın. Bu kitabın bir yerlere ulaşacağını düşünüyorsun, gel madem bu kitabı birlikte okuyalım, konuşalım” ifadelerini kullanmıştı.

Cüneyt Özdemir’in bu paylaşımının ardından Şeyma Subaşı kendisine gelen tüm eleştirilere kızı ile çektiği bir video ile bir nevi yanıt verdi. Şeyma Subaşı yaptığı paylaşımda “Melisa annenin kitabı en çok satanlar listesine girmiş; bütün köşe yazarları ve spikerler sadece beni konuşuyormuş” diyerek kahkahat attı kendisini eleştirenleri ti’ye aldı.

Şeyma Subaşı’nın ne kadar kazandığı belli oldu

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.