Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı’nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya hakkında konuştu

Şeyma Subaşı, önceki gün Şişli’de bir mekanda düzenlenen lansmana katıldı. Subaşı, eski eşi Acun Ilıcalı’nın yeni sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı, Kasım 2018’de sürpriz bir kararla evliliklerini noktalamıştı. Boşanmanın ardından Ilıcalı’nın 20 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Ayça Çağla Altunkaya, Şeyma Subaşı’na benzerliğiyle de dikkat çekmişti.

ŞEYMA SUBAŞI’NIN GERGİN ANLARI

Şişli’de bir mekanda lansmana katılan Şeyma Subaşı’na ‘Magazin Burada’ muhabirleri bu konuyu sordu. Acun Ilıcalı’nın yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Ayça Damla Altunkaya’nın kendisine benzetildiği sorusu Subaşı’nı gergin anlar yaşattı.

Subaşı ne diyeceğini bilemeyerek önce soruyu yanıtlamak istemedi. Ardından ise Subaşı, Ayça Çağla Altunkaya ile ilgili “Bilmem, benziyor muyum? Çok küçük ama galiba…” dedi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.