Şeyma Subaşı ablası Kübra Açıl ile buzları eritti

Geçtiğimiz aylarda kardeşi Kübra Açıl ile arasında soğuk rüzgarlar esen Şeyma Subaşı, kardeşini silmişti. Abla-kardeş arasındaki buzlar eridi.

Geçtiğimiz nisan ayında Acun Ilıcalı’nın yeni sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’yla paylaştığı kareyi Şeyma Subaşı’nın ablası Kübra Açıl beğenmiş, ikilinin arası bu hamleden sonra bozulmuştu. Hatta Subaşı, Açıl’ın beğeni hamlesinden sonra ablasını tek kalemde silmişti.

blank

BARIŞTILAR

Şeyma Subaşı, şimdilerde ikinci çocuğuna hamile olan ablası Kübra Açıl ile buzları eritti. Subaşı, geçtiğimiz aylarda sildiği ablasıyla yeniden takipleşmeye başladı. Birbirlerinin fotoğraflarını beğenen ve yorumlaşan ikilinin barıştığı görüldü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.