Seyhan Çılgın! Bu isme dikkat!! Sizi de kandırmasın!!

Seyhan Çılgın isimli şahıs kendisini ünlü isimlerin sosyal medya işlerini yapıyorum diyerek kandırıyor! Dikkatli olun sizi de kandırmasın!

Bize sosyal medya hesabımız üzerinden ulaşan Seyhan Çılgın isimli şahıs kendisini ünlü isimlerin sosyal medya planlayıcısı olarak tanıttı. Ve bizimle bir çalışma yapacağını söyleyerek Sen Anlat Karadeniz dizisinin çocuk oyuncusu Dila Aktaş hakkında bir paylaşımda bulunmamızı istedi. Bizde paylaşım yaparak kendisini bilgilendirdik. Sıra ödeme kısmına gelince verdiği sözü tutmayarak bizi de sosyal medya hesaplarından engelledi ve söz verdiği ücreti ödemeyerek aklı sıra kurtuldu! Uzun lafın kısası sosyal medyada size ulaşan her kişiye Seyhan Çılgın gibi hemen inanmayın. Çalışacaksanız profesyonel olun ve yaptığınız işin karşılığını peşin alın ki daha sonra sizde dolandırılmayın!!!!

Dila Aktaş‘ın annesi Eda Aktaş ile iletişime geçerek konu hakkında kendisini bilgilendirdik. Aldığımız cevap Seyhan Çılgın‘ın dolandırıcı olduğunun ispatı oldu!! “Aynı şeyi bize de yaptı kızımın hesabını yöneteceğini söyledi ama biz çok erken uyandık ve hesabı geri aldık.”

Biz yinede yapılan paylaşımı silmedik!! Bu arada Dila Aktaş‘a da kariyerinde başarılar dileriz..

Sen Anlat Karadeniz’in küçük yıldızı Dila Aktaş, sokak hayvanları için destek istedi

Seyhan Çılgın‘ın tarafımıza ileterek paylaşım yapılmasını istediği Dila Aktaş haberi.blank

Haber paylaşımı yapıldıktan sonra Seyhan Çılgın‘ın tarafımıza yazdığı mesajlarda ödemenin gerçekleştiği ve paranın hesabımıza geçeceğini ifade ettiği mesajları.. Ama tarafımıza her hangi bir ödeme gelmedi!! Hatta Dila Aktaş‘ın annesi Eda Aktaş‘tan para alan Seyhan Çılgın isimli şahıs daha sonra aldığı ödemenin üstüne yattı!!! Son söz Seyhan Çılgın isimli şahıs ile iş yapacaklara gelsin!! Çalışacağınız kişiyi iyi seçin ve araştırın!! Anında sizi her yerden engelleyebilir ve kendisine ulaşamazsınız!! Ve sonra üzülürsünüz!! Aman dikkat!! Bizden uyarması!!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.