Şevval Sam’dan sert Ozan Güven açıklaması

Oyuncu Şevval Sam, sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği belirtilen Ozan Güven'e ilişkin, "Benim durduğum yer belli, şiddetin her türlüsüne karşıyım" açıklamasında bulundu.

Şevval Sam yaptığı açıklamada “Şiddete tepki göstermemek söz konusu olamaz. Bunu kim savunabilir ki… Görünür olduğu için bununla ilgili daha az cümle kurmuş olabilirim ama görünmeyenleri göstermek için çok çaba gösterdiğim kesin” dedi.

Şevval Sam, “İmdat!’ diyen, yardım isteyen o kadar çok kadın var ki… Benim durduğum yer belli. Şiddetin her türlüsüne karşıyım ve karşısındayım. Bu dünyanın her yerinde var; konuşamayan, cümle kuramayan, iletişim kurmakta zorlanan, kendini ifade edemeyen insanlar şiddete başvururlar. Kendini ifade edemeyen toplumlarda şiddet daha yaygındır. Şiddete uğramayan kadın çocuk yok. Tacize uğramayan kadın çocuk kalmadı. Bu topraklarda hâlâ işlenmeye devam ediyor.” diye konuştu.

Deniz Bulutsuz’dan Ozan Güven hakkında ‘tutuklansın’ talebi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.