Sevgilisini trafik kazasında kaybeden Gülçin Ergül gözyaşlarını tutamadı

Geçirdikleri trafik kazasında sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı kaybeden, kendisi de yaralanan şarkıcı Gülçin Ergül, “Şu an daha yeni yeni geliyorum kendime. Bu travmayı atlatabilmek, o arabanın içinden çıkabilmek büyük mucize. Hem büyük kaybım… Ağlamak istemiyorum, çok özür diliyorum” diyerek ağladı.

İzmir- İstanbul Otoyolu’nun Susurluk mevkiinde 21 Aralık’ta geçirdiği trafik kazasında sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı kaybeden şarkıcı Gülçin Ergül, önceki gün Cihangir’de görüntülendi.

”ERKEK ARKADAŞIMA İTHAFEN BİR ŞARKI YAPTIK”

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; zor dönemlerden geçtiğini anlatan Ergül, “Hayatını kaybeden erkek arkadaşıma ithafen bir şarkı yaptık. Benim hayatım müzikle geçiyor, biliyorsunuz. Kendimi en iyi bu şekilde ifade ediyorum. Duygularımı dönüştürdükçe bu beni rahatlatıyor ve acımı hafifletiyor. Paylaşmak çok güzel bir şey. Müziğe sarılarak hayatımı devam etmeye özen gösteriyorum. Buna gayret ediyorum. Şarkılar yapıyorum bol bol, bu şarkımız da kısa bir süre sonra çıkmak üzere. Şimdi son hazırlıkları yapıyoruz. Şarkımın yaşanan olayla pek alakası yok. Benim duygularımla alakası var. Ben duygularımı yansıttı. Olayın detayları ile alakalı bir görsel yok.” dedi.

‘O ARABADAN ÇIKABİLMEK BÜYÜK MUCİZE’

“Kazadan sonra sizin için bu süreç nasıl geçiyor?” sorusuna yanıt veren şarkıcı, “Kabullenmesi çok zor bir süreç. Hele ki ilk dönemlerde… Şu an daha yeni yeni geliyorum kendime. Bu travmayı atlatabilmek, o arabanın içinden çıkabilmek büyük mucize. Hem büyük kaybım… Ağlamak istemiyorum, çok özür diliyorum” diyerek ağladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.