‘Sevda Mecburi İstikamet’in çarpıcı fragmanı yayınlandı

Sezonun en çok merak edilen filmlerinden ‘Sevda Mecburi İstikamet’in çarpıcı fragmanı yayınlandığı andan itibaren sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

YouTube video

Orchestra Content’in yapımını üstlendiği, Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği yeni sinema filmi ‘Sevda Mecburi İstikamet’, seyirciyle buluşmak üzere gün sayıyor.

Türk sinemasının usta yönetmeni Çağan Irmak’ın 70’lerden 2000’li yıllara uzanan yol hikayesi ‘Sevda Mecburi İstikamet’in başrollerinde Selçuk Yöntem, Selin Şekerci, Kubilay Aka, Elif Ceren Balıkçı ve Günay Karacaoğlu yer alıyor.

Filmin konuk oyuncu kadrosunda ise Hilmicem İntepe, Selçuk Borak, Ali Savaşçı, Nergis Öztürk ve Şebnem Sönmez gibi yıldız isimler boy gösteriyor.

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncusu Sevda Aktolga da uzun yıllar sonra ‘Sevda Mecburi İstikamet’ filmiyle izleyici karşısına çıkacak.

Müziklerini Teoman’ın yaptığı filmin dağıtımcılığını CJ ENM Türkiye üstleniyor.

6 Ocak’ta vizyona girecek olan film, Türkiye’nin yakın geçmişine uzanan güçlü öyküsü ile seyirciye unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.