Sevda Dalgıç, Avlu dizisine dahil oldu

Star Tv’nin ilgiyle izlenen Avlu dizisinin son bölümünde, izleyicileri de heyecanlandıran bir karakter diziye dahil oldu.

6 yıldır ekranlardan uzak olan, Arka Sıradakiler dizisindeki Özge karakteri ile tanınan Sevda Dalgıç, Avlu dizisinin oyuncu kadrosuna Bade karakteri ile katıldı.

Başarılı oyuncu yeni bölüm çekimlerini tamamladıktan sonra Nişantaşı’nda bir cafede otururken objektiflere yansıdı. Muhabirlerin “Yeni bölümde neler olacak?” sorusunu, “İzleyip göreceğiz” diyerek cevaplandıran Dalgıç, “Sosyal medyada çok güzel tepkiler alıyorum. Bu beni çok mutlu ediyor. Bakın görüyorsunuz, şu an bile elimde telefon onları cevaplamaya çalışıyorum” dedi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.