Sevcan Yaşar Sermiyan Midyat’tan gördüğü dehşeti anlattı!

Türkiye eski güzellerinden oyuncu Sevcan Yaşar, ‘şiddet gördüm’ diyerek sevgilisi Sermiyan Midyat’tan şikayetçi olmuştu. Yaşar, olayın perde arkasını Günaydın’dan Tuba Kalçık’a anlattı.

“Sermiyan’ın psikolojik ve fiziksel şiddetin ‘Aman olay basına yansımasın’ diye hep sessiz kaldım. Ama olay artık sevimsiz bir hal almaya başlayınca ayrılmaya karar verdim. 4 Mayıs’ta ona ayrılmak istediğimi söyledim. Eşyalarımı toplarken şiddete uğradım. Kendimi banyoya kilitledim ve 155’i aradım. Polisi aradığımı duyan Sermiyan kapıyı kırdı. Üstüme düşen kapı, yüzümde ve vücudumda ciddi hasara neden oldu. Hızını alamayan Sermiyan, beni tekmeledi, kolumdan sürükleyerek kapının önüne attı. Sürükleme sırasında kolumda kas yırtığı oluştu. Bu durum, darp raporumda ayrıntılı şekilde mevcut. O an yaşanan gürültü patırtıyı kapıcı da duymuş. Beni kapıda darp edilmiş halde bulan kişi de kapıcıydı. Sonra polisler geldi. Eve çıkıp gerekli işlemleri yaptılar. Polis ardından beni hastaneye götürdü, muayene edildim ve darp raporu verildi. Semiyan şiddete karakolda da devam etti. Polislere bile saldırdı, beni ‘Şikayetçi olmayacaksın’ diyerek tehdit etti. O anlar karakoldaki güvenlik kameraları sayesinde kayıt altına alındı. Sermiyan her zamanki gibi bu yaşananları inkar edebilir ama üstüne basa basa söylüyorum, gerekli tüm deliller ve görüntüler avukatımda var.Vücudumdaki ağrılar-dan dolayı hala uyuyamıyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.