Sevcan Orhan “Alışırım” single’ı için “Kendime armağanım” dedi

Sevcan Orhan, doğumgününde piyasaya çıkaracağı “Alışırım” single’ı için “Kendime armağanım” dedi…

Türk halk müziğinin ünlü ismi Sevcan Orhan, yeni single’ında sözleri Gönül Şen’e müziği Atilla Alpsakarya’ya ait olan “Alışırım” adlı unutulmaz şarkıyı seslendirdi. 16 Ağustos’ta 36 yaşına basacak olan Sevcan Orhan, “36. doğum günümde “Alışırım” şarkısını kocaman bir mutlulukla naçizane “Kendime armağan” ediyorum” diyerek duygularını dile getirdi.

Bu kez farklı bir tarz denedi

İlk kez müzik tarzının dışına çıkan Sevcan Orhan sebebini şu şekilde açıkladı: “Şarkıyı bilenler olarak diyeceksiniz ki “Bu bir türkü değil, eski bir şarkı ve tarzının çok dışında.” Evet haklısınız ama dünyaya bir kez geliyor insan ve zaman zaman farklı şeyleri deneyimlemek istiyor. Müziğin evrenselliğini benimseyen bir müzisyen olarak kalite standartları içerisinde her tür müzik kıymetli ve dinlemeğe değerdir diye düşünüyorum. Bu sebeple halk müziği albümümü birkaç ay sonraya erteleyerek, türkü okumaya sadece bir şarkılık ara veriyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.